top of page
slaatjes Subs Wommelgem

DAGELIJKS VERS AANBOD AAN BROODJES, SALADES EN SOEPEN BIJ SUBS

DAGVERSE BROODJES VOOR ONTBIJT OF LUNCH

Een heerlijk ontbijt of een snelle lunch; bij Subs heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod aan verse belegde broodjes. Al onze broodjes en panini’s worden afgebakken waardoor ze lekker krokant zijn en ovenvers.

We beleggen deze met diverse dagverse ingrediënten zoals kaas, ham, groenten, martino, salami, verschillende salades en meer. We proberen in onze zaak een groot aanbod aan ingrediënten te voorzien, zodat iedereen zijn favoriete broodje kan kiezen. We maken alles vers en bestellen is mogelijk op voorhand zodat u in onze zaak niet lang moet wachten op uw vers belegd broodje. Bestellen kan telefonisch of via WhatsApp tot 10 uur op de dag zelf. Daarnaast houden we ook rekening met allergieën en maaltijdvoorkeuren. Bij Subs bieden we een aanbod aan vegan broodjes en is er ook de mogelijkheid om glutenvrije broodjes te bestellen.

frisse salade Subs Wommelgem

FRISSE SALADES EN WARME SOEPEN

Naast een ruim en divers aanbod aan dagverse belegde broodjes bedienen we onze klanten ook met een mooi assortiment aan frisse slaatjes en warme soepen. Onze slaatjes worden vers bereid in de ochtend zodat u tijdens uw lunch kunt genieten van een gezonde maaltijd. Naast een keuze uit gezonde slaatjes is er ook de mogelijkheid om warme soep bij ons te bestellen. Ook hier kunt u kiezen uit een uitgebreide mogelijkheid aan opties. Geniet van uw lunch in onze zaak, of voor wie weinig tijd heeft, is er ook de mogelijkheid om zijn of haar bestelling af te halen. Kortom, bij Subs zit u goed voor een frisse salade op een warme zomerdag of een heerlijk warme champignonsoep op een druiligere herfstdag. Iedere dag zetten we ook een soep in de kijker: van groentesoep tot kippensoep.

iStock-1164273698.jpg

MEER WETEN OVER HET AANBOD AAN VERSE BROODJES, SOEP EN SALADES? CONTACTEER ONS OF GEEF METEEN UW BESTELLING DOOR.

CTA
bottom of page