top of page
broodjesmanden Subs Wommelgem

BROODJESMANDEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN BIJ SUBS IN GENT

BROODJESMANDEN MET RUIME SELECTIE AAN PRODUCTEN

Subs is niet alleen uw broodjeszaak voor het nuttigen of afhalen van uw ontbijt of lunch, maar we verzorgen graag ook broodjesmanden.

Afhankelijk van uw voorkeur stellen we broodjesmanden samen die een mooie selectie omvatten van ons assortiment van broodjes, luxe pistolets en sandwiches. Al onze broodjes zijn belegd met groenten en heerlijke ingrediënten, zoals preparé, kaas, ham, salami en kipcurry. Voor wie het wat meer mag zijn, is er ook de keuze uit zalm, garnaalsalade, brie en scampi. Genieten was nog nooit zo eenvoudig. Onze broodjesmanden kunnen iedere dag van de week besteld en geleverd worden.

slaatjes voor events

VOOR AL UW FEESTEN EN EVENTS

Uw geliefde verrassen met een uitgebreid ontbijt voor zijn of haar verjaardag? Een belangrijke gebeurtenis vieren? Of een feest gepland waarvoor u broodjes wilt voorzien? Onze broodjesmanden zijn geschikt voor tal van evenementen. Met een selectie van heerlijke verse broodjes beleeft u een intiem moment met de mensen waar u om geeft. Ook zijn onze manden ideaal voor wie een maaltijd wil voorzien voor zijn gasten zonder er veel werk aan over te hebben. Wat de gelegenheid ook is, we voorzien alles helemaal naar zoals u het wenst.

iStock-1164273698.jpg

WILT U EEN BROODJESMAND BESTELLEN VOOR EEN SPECIALE GELEGENHEID? CONTACTEER ONS VOOR HET PLAATSEN VAN UW BESTELLING.

CTA
bottom of page